Genel Konular

ADS Mühendislik, köy okulları için kitap projesi başlattı – 1 Kitap 1 Gelecek

ADS Mühendislik, köy okulları yardım projesi kapsamında “1 Kitap 1 Gelecek” projesini başlattı.

 “1 Kitap 1 Gelecek” projesini başlatan ADS Mühendislik; anasınıfından başlayarak ilkokul ve lise öğrencilerine Dünya Klasikleri ve derslerinde destekleyeceği olan yardımcı kitap ve materyal üzerinde proje kapsamını genişletiyor. Şu anda Türkiye’nin üç farklı bölgesinde gerçekleştirmiş olduğu projeyi, gelecek nesillere her şeyin bir kitap ile başlayabileceğinin umudunu aşılamak ve fırsat eşitliğini sağlayabilmek adına Türkiye’nin 7 bölgesine de yaymayı ve gelecek yıllarda Tüm Türkiye’de “1 Kitap 1 Gelecek” projesini büyütmeyi hedefliyor.

1 Kitap 1 Gelecek

Proje hakkında bilgi veren ADS Mühendislik Pazarlama Müdürü Mecit YILMAZ; “Türkiye’nin geleceğine iyi meslek sahibi olan iyi insanlar yetiştirebilmek için bu proje kapsamını genişleterek, daha çok okula ulaşmak istiyoruz. Sadece kitap projesi değil yakın zamanda başlatmış olduğumuz #işimizmühendislik atölye projesi ile öğrencilerin okuduğu kitaplardan kurduğu hayalleri gerçeğe dönüştürebilmek için teknik donanımı yeterli laboratuvar ortamı sağlamak da hedeflerimiz arasındadır.

ADS Mühendislik olarak, geçen yıl Türkiye’nin birçok bölgesindeki üniversitelerde gerçekleştirmiş olduğumuz eğitim seminerleri ile birlikte iş hayatına atılacak öğrencilere bir rehber, bir öncü olma, onlara bir fikir, bilgi ve umut ışığı aşılama hedeflerimize de devam ediyoruz. ADS Mühendislik olarak tüm bu süreçleri baştan sona ele aldığımız kolektif bir yapıya dönüştürüyoruz.” dedi.

ADS Mühendislik

1 Kitap 1 Gelecek
1 Kitap 1 Gelecek
1 Kitap 1 Gelecek
1 Kitap 1 Gelecek
1 Kitap 1 Gelecek
1 Kitap 1 Gelecek
1 Kitap 1 Gelecek
1 Kitap 1 Gelecek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Reklam Engelleyici

Reklam engelleyici eklenti kullandığınızı fark ettik. Muhendisiz.Net web sitesini verimli kullanabilmek için lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.